Connect with us

Szabadügynök

Egy régi barátság legyőz mindent – Raiders FA-értékelő

Nagy fegyverkezésbe kezdtek az AFC West csapatai. A liga talán valaha volt legerősebb divíziója van kialakulóban, ahol ha nem tartod a lépést a többiekkel, nincs esélyed. Tudva, hogy milyen csapatok mellett kell versenybe szállnia a Las Vegasnak, Dave Ziegler és Josh McDaniels sem tétlenkedett és a liga egyik legaktívabb csapata voltak az elmúlt hónapban.

A Raiders tavaly minden hátráltató tényező ellenére tudta kiharcolni a playoff részvételt, ami utólag is visszagondolva igencsak a bravúr kategóriába volt sorolható. Azóta azonban az egész AFC, de különösen a saját csoportjuk csak még tovább erősödött. Ennek megfelelően pedig nem fér bele több mellényúlás a drafton, több kisebb név a szabadügynök piacon. Las Vegasban nem érik be egyetlen évnyi playoffal, ennek érdekében pedig igen aktívan erősítettek is a piacon.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!