Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Kayvon Thibodeaux

A várakozásoknak való megfelelés épp úgy egy rendkívül nehéz dolog, mint kitűnni a tömegből. Kayvon Thibodeaux nagyjából tizenhat éves kora óta a megfigyelők és a média célkeresztjében játszik. Mindig ő volt a legjobb, aki generációja legjobbja lehet, a szupersztár, a vakon is 1/1 várományos. Amikor pedig valaki felé ilyen elképesztő elvárásokat támasztunk, ott sokszor nem sikerül maradéktalanul a megfelelés. 

Thibodeaux Los Angeles-i születésű és már középiskolásként látszott rajta, hogy kivételes képességei vannak. Az egyetemek sorban álltak az ajtaja előtt, több portálon is a legtehetségesebb játékosok közt tartották számon 2019-ben, sőt az ESPN-nél konkrétan ő volt a recruit lista tetején. Bárhova mehetett volna, ahova csak akart, ő azonban csupán egy állammal költözött északabbra és az Oregon Ducks programját választotta. 2019-ben, ahogy megérkezett a campusra berobbant és freshmenként már a legtehetségesebb játékosok közt tartották számon. 9 sacket gyűjtött be és olyan domináns volt 19 évesen, hogy az előzetes elvárások csak még magasabbak lettek az irányába. Aztán a covid általi csonka szezon és a 2021-es éve sem lett olyan, mint amit a szakértők elvártak volna. Nem tudta bebizonyítani, hogy ő a következő Myles Garrett vagy Chase Young, azonban a filmeket megnézve továbbra is ott van benne az a fajta adottság, hogy a profik között végül azzá váljon.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!