Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 8.0 – A piac első hulláma után

Lement a piac legnagyobb hulláma, úgyhogy kezdenek kikristályosodni a csapatok hiányposztjai. Ez pedig azt jelenti, hogy komolyodnak a mock draftok is! Érkezünk is egy újjal. 

Ezt a mockot most egyedül én állítottam össze és azt mutatja, hogy szerintem mi fog történni a játékosbörze első körében.

1/1 Jacksonville Jaguars
Aidan Hutchinson
Edge, Michigan

Minden jel arra utal, hogy az offense-t a piacon akarta megoldani a Jaguars, és 1/1-en jöhet Hutchinson. Én még mindig inkább lecserélném Cam Robinsont Ekwonura, de Jacksonville-ben nem így gondolkodnak, és a nagyon biztos Hutchot fogják kiválasztani Josh Allen túloldalára (azért én még egy kicsit nyitva tartom az ablakot, hogy mégis egy tackle lesz, de nem ez a valószínű forgatókönyv).

1/2 Detroit Lions
Malik Willis
QB, Liberty

Ha a Lions nem akar itt QB-t húzni, akkor nincs valami jó helyzetben azzal, hogy a Jags Hutchinsont vitte, mert ő lett volna itt a tökéletes választás. Kivihetik ugyanúgy pass rushernek Travon Walkert (vagy Thibodeaux-t, de ez nem tűnik valószínűnek) vagy Kyle Hamiltont is, de nem tudom 1/2-n a safety mennyire játszik. Azonban elképzelhető, hogy akar a Lions QB-t húzni, bármennyire is hangoztatja mindenki, hogy milyen rossz a class. Egyre jobban el tudom képzelni, hogy Willis lesz itt a Lions embere, edzették is a Senior Bowlon, ahol jó benyomást tehetett rájuk, az atletikusságot és a karerőt pedig nem lehet tanítani. Mást persze bőven kell még, de tanulhat akár egy évet is Goff mögött. Igazából majdhogynem 33-33-33 százalék esélyt adnék jelenleg a Willis, Hamilton, Walker triónak, hogy 1/2-re kelnek el, és érdekes pillangóhatást kelthet ez a pick, ami teljesen felkavarhatja a top10-et.

1/3 Houston Texans
Kyle Hamilton
S, Notre Dame

Nagyon nehéz a Texans fejével gondolkodni, a két top13-as pick pedig még jobban megnehezíti a mockok összerakását (a két top8-as esetében legalább jobban lehetett volna taktikázni, ha a Falconshoz cserélik Watsont). Igazából bárki lehet itt a pick kezdve Nealtől Ekwonun, Walkeren, Gardneren át Hamiltonig. Én utóbbira tippelek most, mert szerintem ő a legjobb játékos a classban, de nem tudom, hogy Caserióék tisztán ezt nézik majd vagy fontosabbnak gondolják a pozíciós értéket.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!