Connect with us

Szabadügynök

Ha irányító van, minden van – Broncos FA-értékelő

Éveken keresztül a Denver Broncos úgy küzdött, mint malac a jégen. Mindent megtettek, csalogattak jó nevű szabadügynököket a csapathoz, jó játékosokat draftoltak és mégis maradt a szokásos erőlködés, amelynek mindig nyögés lett a vége. Azonban aki reálisan állt a dolgokhoz, az pontosan tudta, hogy amíg nincs rendes irányító a csapatnál, addig kár is reménykedni bármiben. Pontosan ez változott meg most, így a világ Broncos szurkolói végre jogosan bízhatnak a változásban.

Ami a szabadügynökpiacon történt, az kis túlzással lényegtelen is a Broncos számára. Az a fontos, ami pár nappal a piac nyitása előtt történt. Ugyanis George Paton general manager bizonyította, hogy valóban agresszív, így egy soha nem látott megadeal keretében megszerezte a Seahawkstól elvágyódó irányítót, Russell Wilsont. A hír hatalmas meglepetést keltett (még ha voltak is kisebb remények), ugyanis a nap korábbi részében kiderült, hogy Aaron Rodgers hosszabbít Green Bayben, amely után már kezdte mindenki elkönyvelni, hogy egy újabb középszerű megoldást fog választani a csapat.

Szerencsére azonban robbant a bomba és Wilson már a Broncos játékosa. Az ár nem volt alacsony, de én úgy gondolom, hogy egy top franchise irányítóért semmi sem drága, a Broncosnak aligha volt más választása, ha nem akart megint mindent a reménykedésre bízni. A feladott draftcetlik és távozó játékosok (Harris, Fant, Lock) mellett természetesen érkezett Wilson cap hitje is, ami az idei évre 24 millió dollár, tehát ennyivel szűkült a mozgástere a csapatnak a piacra. Ez azonban szintén csekély összeg egy QB-ért, ráadásul ez még változhat is, mert a hírek szerint a csapat már a QB szerződésének meghosszabbításán dolgozik. Így a gigacsere után a Broncosnak körülbelül 25 millió dollárja maradt a mozgolódásra.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!