Connect with us

Szabadügynök

Összejöhet, ami a Bucsnak nem sikerült? – Rams FA-kitekintő

A Rams eddig tökéletesen másolta a Tampa Bay Buccaneers által kikövezett utat: a dream teamjébe szerzett egy top irányítót a holtszezonban, majd megnyerte a hazai pályán rendezett Super Bowlt. A Bucs aztán együtt tartotta a bajnokságot nyerő gárdát, de a címvédés nem sikerült, pont a Rams miatt. A Los Angelesnek sikerülhet?

Cap helyzet

A Rams jelenleg 22,26 millió dollárral lépi túl a fizetési plafont és nincs sem első, sem második körös pickje (harmadikból is csak kompenzációs). A draftról tehát túl sok minőségi erősítés nem várható, így a fókusz a piacon van. Az 99 százalékban biztos, hogy senkit nem fog kivágni a csapat (vagy nem lehet rajtuk spórolni, vagy egyszerűen túl jók), ellenben szinte bármennyi pénzt fel lehet szabadítani, így a csapat effektíve azt igazol le, akit csak akar.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!