Connect with us

Szabadügynök

A semmi közepén – Panthers FA-kitekintő

Sok rossz csapat van az NFL-ben, de a legtöbb esetében egyértelműen meg lehet mondani, hogy ki vagy mi a baj forrása és ha mást nem, legalább elméleti szinten lehet megoldásokat keresni. A Panthers nem ilyen – a franchise megrekedt a semmi kellős közepén, a win now módban lévő roster üvölt az újjáépítésért, miközben a menedzsment az életéért küzd. Ebből főzz ki valamit, ha tudsz!

A Panthers legnagyobb problémáját Matt Rhule jelenti, aki a világ minden pénzéért cserébe jött Carolinába, hogy aztán a második évére minden varázslatát és a tulajdonosok bizalmát is elveszítse. NFL szinten egyszerűen nem működik az, hogy mindent a legapró részletig egyetlen ember menedzseljen, a szervezeti struktúra egy őskáosz, de ami még ennél is rosszabb, hogy pocsékabbnál pocsékabb erősítések után sem pénz, sem drafttőke nincs igazán az előrelépéshez.

A keret tele van lyukakkal, pénzt felszabadítani nagyon nehéz, a legjobb irányítók már elkötelezték magukat, nincs hová menni. Színtiszta déjà vu, tavaly ugyanezt éreztem a Bearsszel kapcsolatban és ha jósolnom kellene, akkor ugyanezt az utat látom a Rhule vezette Panthersnél is. Ami a csapat hosszú távú jövőjét illetően nem is biztos, hogy rossz lenne, csak nem biztos, hogy ehhez a jelenlegi menedzsment asszisztálni fog.

Cap helyzet

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!