Connect with us

Prémium cikkek

Adams nagyon el akart menekülni Green Bay-ből – a Davante Adams szerződés

Miután a Packers elcserélte Davante Adamst, azonnal jött egy csomó olyan riport, hogy a Green Bay többet ajánlott a klasszis elkapónak, mint a Raiders, de egyszerűen a támadó mindenképp menni akart. Ezt akkor elég szkeptikusan fogadtam, hisz nem mondhatta azt a Packers, hogy kiszúrták Adams szemét valami relatíve ócska szerződéssel. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy tényleg nem a csapaton múlt – legalábbis most az egyszer.

Azt valószínűleg soha nem tudjuk meg, hogy mit ajánlott a Packers, de arra van egy erős tippünk, hogy miért akart Adams távozni – mert Brian Gutekunst legendásan pocsékul kezeli a sztárjátékosokat (a sajátjait és a szabadügynököket is). A csapat GM-e összeveszett Aaron Rodgersszel, magára haragította Za’Darius Smith-t, alamizsnát kínált Odell Beckhamnek a piacon és természetesen Davante Adamsnek sem adta meg azt a tiszteletet, amit a játékos szeretett volna. Ez utóbbi leginkább abban merült ki, hogy a Packers olyan vacak szerződést ajánlott neki tavaly, hogy Adams inkább megszakította a hosszabbítási tárgyalásokat.

A Packers harmadik legdrágább játékosa is elégedetlen lehet a helyzetével

Természetesen meg lehet érteni a general managert is, mert azért mégse a játékosok dirigáljanak, de nem véletlenül kerülik el a jobb szabadügynökök Green Bay-t (a Packers nem aktív a piacon, de azért be-be szokott próbálkozni valami nagyon lájtos ajánlattal). Egész biztosan meg lehetett volna az Adams ügyet másképp is oldani, mert az elkapó a Raiderstől kapott szerződése alapján konkrétan menekülni akart Green Bay-ből. Top játékosnál ilyen pocsék szerződést még nem láttam, most minden további nélkül elhiszem, hogy a Packers hajlandó lett volna ennél jobbat adni (nem lett volna nehéz).

Ezt mégis hogyan?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!