Connect with us

Hír

Akár már ma eldőlhet Deshaun Watson sorsa, a Texans már több ajánlatot is elfogadott

Állítólag sok szabadügynök arra vár, hogy mi lesz Deshaun Watson sorsa, és csak ezután akarnak dönteni a továbbiakról. Nos, ha minden jól megy nem kell sokáig várniuk, hiszen akár már ma, de majdnem biztosan legkésőbb holnap megszületik a döntés az irányító sorsáról. Watson találkozott már a Panthers, a Saints és a Browns csapataival, ma pedig a Falconsszal fog, amivel várhatóan véget is ér a túrája és döntést hoz majd a négy kérő közül.

Ezután nem kell majd sokat várni a továbbiakra, ugyanis több forrás is arról számolt be, hogy a Texans már mind a négy említett csapattól elfogadott ajánlatot, csak ezután találkozhatott velük Watson. Ez tehát azt jelenti, hogy ha Watson kiválasztja a csapatát és megmondja, kinek a kedvéért mond le a no-trade kikötéséről, akkor onnantól nagyon gyorsan végbemehet az üzlet, hiszen a franchise-ok már megegyeztek egymás közt.

Az ellenérték állítólag nem változott a korábbiakhoz képest, tehát a Texans 5-6 prémium vagyontárgyat (magas picket és/vagy játékost) kért, és ezek szerint kapott is több csapattól. Többek szerint a Saints tűnik favoritnak, de ezek jelen pillanatban inkább találgatásnak tűnnek még.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2022-03-16 07:02

Egyik csapat sem alkalmas arra, hogy Watson szintjére emeljék a működésüket, de legalább nem egy agyalágyult egyházfő a góré.

Farubcek
Farubcek
Reply to  bjeela
2022-03-16 09:43

A Browns mondjuk szerintem azonnal az SB egyik legnagyobb esélyesévé lépne ezzel elő, ráadásul szerintem borzasztó jó fit lenne a sok kreatív futásra építő játékrendszerükbe is. Mind a futásaival, mind azzal, hogy bármelyik játékból meg tud dobni egy 40 yardos passzt is, ami szerintem pont a Mayfieldből hiányzó kis extra a képletben.

bjeela
bjeela
Reply to  Farubcek
2022-03-16 13:02

Kizárólag csak a Browns miatt, ami az utóbbi húsz évben tényleg egy pechvogel bandává lett. Akárki megy oda nagy névvel és reputációval, az ott tuti megég.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  bjeela
2022-03-16 07:29

Mondjuk remélem agyonveretik legalább.

bjeela
bjeela
Reply to  Bélabá a csótány
2022-03-16 09:04

A Nemzetközi Masszőrnők Védegylete a legmesszebbmenőkig támogatja ezt az ajánlást.

d zoli
d zoli
2022-03-16 08:00

Úgy imádom amikor labda dajka gyalogkakukkoknak megy az értéke egekbe. Tibi drukkerként remélem divat lesz a futás után hátraszaltó közben no look passzolás is. Csináljátok! Még!

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  d zoli
2022-03-16 11:53

Én is remélem. Tibi bácsin már 10 éve is bealudtam. Sőt, már 20 éve is. Hogy repül az idő! :(

bjeela
bjeela
Reply to  d zoli
2022-03-16 09:08

Azé ez a “labda dajka gyalogkakukk”(csinos meghatározás, tecccik) mégiscsak a liga top 5 QB-ja közé verekedte fel magát, szal értemén, hogy mókás, de a srácnak a keze aranyat ér. Megjegyzem még Tibibácsi is megértette az idők szavát és lépegető exkavátorként vénségére elkezdett futni…

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  bjeela
2022-03-16 11:51

Nem, ő “futni” kezdett :D

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x