Connect with us

Hír

Akár már ma eldőlhet Deshaun Watson sorsa, a Texans már több ajánlatot is elfogadott

Állítólag sok szabadügynök arra vár, hogy mi lesz Deshaun Watson sorsa, és csak ezután akarnak dönteni a továbbiakról. Nos, ha minden jól megy nem kell sokáig várniuk, hiszen akár már ma, de majdnem biztosan legkésőbb holnap megszületik a döntés az irányító sorsáról. Watson találkozott már a Panthers, a Saints és a Browns csapataival, ma pedig a Falconsszal fog, amivel várhatóan véget is ér a túrája és döntést hoz majd a négy kérő közül.

Ezután nem kell majd sokat várni a továbbiakra, ugyanis több forrás is arról számolt be, hogy a Texans már mind a négy említett csapattól elfogadott ajánlatot, csak ezután találkozhatott velük Watson. Ez tehát azt jelenti, hogy ha Watson kiválasztja a csapatát és megmondja, kinek a kedvéért mond le a no-trade kikötéséről, akkor onnantól nagyon gyorsan végbemehet az üzlet, hiszen a franchise-ok már megegyeztek egymás közt.

Az ellenérték állítólag nem változott a korábbiakhoz képest, tehát a Texans 5-6 prémium vagyontárgyat (magas picket és/vagy játékost) kért, és ezek szerint kapott is több csapattól. Többek szerint a Saints tűnik favoritnak, de ezek jelen pillanatban inkább találgatásnak tűnnek még.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group