Connect with us

Szabadügynök

Beköszönt a Lance-korszak – 49ers FA-kitekintő

A 49ers az utóbbi három évben kétszer is el tudott jutni a konferenciadöntőig Jimmy Garoppolóval a volánnál (vagy ennek ellenére), azonban tavaly belátták, hogy Jimmy G a magas padlója mellett ad egy plafont is ennek a csapatnak, és inkább visszahúzza a legnagyobb álmok elérésétől. Ezért egy éve beruháztak a jövőbe, az akkor felrajzolt terv pedig valójában idén indul el úgy istenigazából. 

Trey Lance tehát átveszi a stafétát, Garoppolót pedig megpróbálja értékesíteni a 49ers. Ez az első lépése a holtszezonnak, azonban közel sem az egyetlen fontos, ugyanis jelenleg még negatívban áll a gárda a fizetési plafont tekintve, és rengeteg a lejáró szerződésű szabadügynöke, ezáltal pedig a kisebb-nagyobb (többségében kisebb) lyukak betömését is meg kellene oldani.

Honnan lesz pénz?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!