Connect with us

Draft

Combine nyertesek, vesztesek – Második nap

Az irányítók, tight endek és elkapók után a második napon a támadófalembereké és a futóké volt a főszerep Indianapolisban. 

Baromi gyors nap volt ez, és nem arra gondolok, hogy hamar vége lett. A támadófalembereknél konkrétan 12-en is befértek az 5 másodperces idő alá 40 yardon, ami kétszerese az eddigi rekordnak (2013, 6), és több, mint ahányan az utóbbi három combine-on összesen befértek ez alá (11). A futóknál is hasonló a helyzet, hiszen 6-an is befértek 4,4 másodperc alá, ami szintén rekord, ráadásul az utóbbi hét combine-on összesen nem voltak ennyien, akik ezt megtették (5).

Nyertesek

Trevor Penning, OT, Northern Iowa

Penning arról híres, hogy a meccsek előtti éjszaka mindig horrorfilmet néz, hogy hangulatba kerüljön és a pályán elpusztítson mindenkit. Baromi szórakoztató nézni a millió pancake-et megmutató meccsfelvételeit az FCS-ből, az ereje és keménysége mellé pedig most a Combine-on megmutatta, hogy milyen jól is mozog.

Az egy dolog, hogy a második legjobb 40 yardos időt repesztette (4,89 mp, felső 3 százalék), de emellé hozott egy 7,25 mp-s 3 cone drillt (felső 2 százalék), és egy 111 inches távolugrást (felső 11 százalék) is. A gyakorlatok során könnyedén mozgott, jó volt az agilitása, jól tükrözött.

Bizonyos szakértőknél már eddig is ott volt a top15-20 környékén, mások inkább 30 körülre helyezték, de ezek után meglepő lenne, ha nem kelne el a top15-ben – a Ravensbe például tökéletesen illeszkedne a játékstílusával is.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!