Connect with us

Hír

Brandon Beane: Nem látom, miért lenne Stefon Diggs szerződése probléma

Egyre inkább elszáll az elkapók fizetése, a legjobbak jelenleg effektíve évi 20-25 millió dollárt keresnek. Ehhez képest Stefon Diggs fizetése a következő két évben alig éri el az évi 13 millió dollárt, ráadásul ebből egy cent sem garantált – ilyenkor szoktak jönni az elégedetlenkedő Twitter-posztok és az ügynökök az új követélesekkel.

“Még két évig érvényes a kontraktusa. És igen, mindenki szereti, ha megfizetik. Stefon ugyanakkor egy igazi győztes és egy győztes csapatban szeretne lenni. Nem látom, miért lenne a szerződése probléma”

– mondta a Bills GM-e, Brandon Beane.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a győztes csapat dolog brutálisan túl van misztifikálva. Von Miller a korához képest top fizetéssel írt alá a Billshez, de hogy maradjunk az elkapóknál: Davante Adams a regnáló MVP-t és az NFC egyik legjobb csapatát hagyta ott az AFC West negyedik legerősebb gárdájáért (és a nagy pénzért), míg Tyreek Hill az AFC-t az utóbbi években domináló Chiefsnek és Patrick Mahomesnak intett búcsút egy papíron évi 30 millió dolláros szerződésesért cserébe. Az esetek többségében a pénz nagyobb úr.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!