Connect with us

Hír

A Panthersnél három irányítót tartanak első körös tehetségnek

A Panthersnél elkeseredetten próbálkoznak megtalálni a franchise irányítóját, azonban nem sikerült veterán QB-t leakasztaniuk a holtszezonban, pedig a főedző Matt Rhule-nak ez fontos lett volna, hogy jobb esélye legyen állása megtartására. Így viszont nagyon úgy tűnik, hogy az újoncok felé kell fordítania a figyelmét a csapatnak. A Charlotte Observer szerint pedig három irányító prospectnek adtak első körös értékelést: Malik Willisnek (Liberty), Kenny Pickettnek (Pittsburgh) és Matt Corralnek (Ole Miss).

A Panthers a 1/6-os pick birtokosa jelen állás szerint, és ugyan sokáig úgy tűnt, hogy ha akarják, simán kivihetik az első irányítót, de egyre többen pletykálják, hogy a Lionsnek Malik Willisre fáj a foga. Ha tényleg így döntene a Detroit, akkor a Panthersnek a QB2 maradna, már amennyiben nem cserél be eléjük valaki – ez felértékelheti a Giants 1/5-ös cetlijét. Az is opció lehet, hogy a Panthers beelőzi a Lionst és felcserél 1/1-re, már amennyiben a Jaguars hajlandó eladni a cetlit, de ez egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek, hiszen nincs egy igazán kiemelkedő tehetség a classban, a jövő évi első körös pick pedig jól jönne a Jacksonville-nek.

A Panthers utoljára 2011-ben húzott irányítót az első körben, Cam Newtont, aki MVP-címet szerzett később és Super Bowlba juttatta a csapatot. Azonban 2018 óta hét különböző kezdő QB-ja volt a Panthersnek: Newton mellett Kyle Allen, Taylor Heinicke, Will Grier, Teddy Bridgewater, PJ Walker és Sam Darnold (nyolc, ha Newtont kétszer számoljuk a visszatérésével). Próbálkoztak mindenhogy megoldani a posztot (draftolták Griert, igazolták Bridgewatert, cseréltek Darnoldért), de mindegyik próbálkozásuk kudarccal végződött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!