Connect with us

Szabadügynök

Buffalo túl messze van – Patriots FA-kitekintő

Nehéz helyzetben van a Patriots, egy hatalmas Bills elleni wild card kiütésből kellene lábra állni – és elhitetni, hogy az AFC Kelet nem Josh Allenék felségterülete –, azonban ehhez viszonylag szűkös erőforrásai vannak a New Englandnek. Mindezt úgy, hogy a Raiders lerabolta a fél front office-t és a teljes támadóoldali személyzetet. Szabadügynök pedig van bőven.

Szokás mondani, hogy egy franchise-nak kötelező kihasználnia a rookie irányítója rendkívül kedvező újonc szerződését, mert ilyenkor lehet a legjobb csapatot összerakni. A 2021-es free agency ennek a szellemében telt New Englandben, azonban 2022-ben ennél sokkal összetettebb a helyzet, mert nem elég a támadósorra koncentrálni, a védelemben is vannak lejáró szerződésű sztárok.

Pénzügyi helyzet, spórolási lehetőségek

Ugyan nem mínuszos cap space-ből kell dolgozni, azonban idén a tavalyihoz hasonló erősítésekre nem számíthatnak a New England szimpatizánsok (ebben már benne van a remek safety, Adrian Phillips rendkívül csapatbarát – 3 évre összesen 14,2 millió dollár – szerződése). A csapat mindössze 13,3 millió dollárral van a fizetési plafon alatt (ebben benne van Kyle Van Noy kivágása), ami nem ideális, de nem is menedzselhetetlen: némi kreativitással 34-36 millióra duzzasztható szerződések átalakításával.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!