Connect with us

Szabadügynök

Kezdjünk valamit a futás elleni védelemmel! – Chargers FA-kitekintő

Szupersztár irányító, pipa. Most már olyan nagy baj nem lehet a Chargersnél, az alap megvan a következő 10-15 évre. Mostantól azon kell dolgoznia Tom Telescónak és stábjának, hogy Justin Herbert köré valami értékelhető csapatot rakjanak össze. A támadósor már bőven rendben volt tavaly is, most pedig gatyába kellene rázni a védelmet, és elsősorban a védőfal belsejét, amin elment a rájátszás 2021-ben. Ha ez sikerül, akkor mindenki retteghet ettől a csapattól. A pénzügyi lehetőségek pedig nagyon is adottak egy ilyen gyors renováláshoz. 

Pénz van, de lehet még több?

A Chargersnek van a harmadik legtöbb helye a fizetési plafonban, így a Los Angeles-ieknek nem igazán kell azzal foglalkozniuk, hogyan szabadítsanak fel milliókat – itt az elköltésen lesz a hangsúly. Tom Telesco general manager egy nagyon egészséges sapkát rakott össze, mindössze 170 ezer halott pénz terheli idén a capet. Nincs is szükség semmiféle átalakításra, azonban egy kivágást még meg lehet, és igazából meg is kell ejteni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!