Connect with us

Draft

Combine nyertesek, vesztesek – Negyedik nap

A Combine utolsó napján a cornerbackek és a safetyk mutathatták meg magukat a nagyközönségnek. Alapvetően jellemző volt a napra, hogy a nagy sztárok egy-két kivételtől eltekintve nem igazán villogtak, inkább a kisebb neveké volt a főszerep. Nem erősítették az emberben az érzést, hogy van idén olyan prospect, aki miatt megéri majd harcolni, mindenkinek vannak kisebb hibái, inkább rendszerfit játékosokat érdemes majd keresni.

Nyertesek

Ahmad Gardner, CB, Cincinnati

A nap legnagyobb nyertese a Sauce becenévre hallgató Bearcats corner, aki Stingley távollétében igyekezett megkaparintani a CB1 titulust. Ez valószínűleg sikerült is neki. 40 yardon 4.41-et futott másodikra, ezzel jelezte hogy azért nagy problémák nem lehetnek a sebességével, pedig ezt többen is megkérdőjelezték a Combine előtt. Az elit 193 centiméteres magasságával ez kimondottan erős teljesítmény és minden felépítésbeli sajátossága adott ahhoz, hogy egy elit press-men corner lehessen. A drillek folyamán magabiztos volt, nem elit, de minden gyakorlaton jól vizsgázott. Ez pedig egyetemi videóival párosítva, illetve a többi első körbe várt CB csalódást keltő teljesítményével párosítva top10-es picket érhet.

 

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!