Connect with us

Hír

Mi lesz Matt Ryan sorsa?

A Falcons benevezett a Deshaun Watsonért folyó versenybe, majd a legtöbben szinte el is könyvelték, hogy megszerzik az irányítót, aztán ez olyan gyorsan hullott darabjaira, mint a 25 pontos előnyük a Patriots elleni Super Bowlon. Az egy dolog, hogy nem sikerült megszerezniük Watsont, de ezzel egy érdekes holtszezonbeli drámát is kreáltak maguknak Matt Ryannel kapcsolatban. A csapat ugyanis kvázi megcsalta a QB-t, most pedig próbálná menteni a kapcsolatot – de egyáltalán nem biztos, hogy ez sikerül.

Ian Rapoport információi szerint a Falcons most igyekszik, hogy Matt Ryan minél inkább szeretettnek érezze magát, de az irányító mérlegeli az opcióit. Ryan egyébként jó fej volt és asszisztált a Watson-helyzethez, hiszen eltolta a bónuszának esedékességét (neki igazából mindegy volt, mert így is, úgy is megkapja ezt áprilisban, de ezzel kvázi szívességet tett a Falconsnak, hogy nekik könnyebb legyen elcserélni), azonban könnyen lehet, hogy ezek után ő is cserét fog kérni a csapattól, ahogy Baker Mayfield tette Clevelandben.

Könnyen elképzelhető, hogy Ryan úgy dönt, hogy nem Atlantában akarja befejezni a karrierjét és megpróbál még egy sikeresebb évet lehozni, amire a Falconsnál olyan sok esély nem mutatkozik a keret állapotát tekintve. Az valószínű, hogy nem tenné olyan nyíltan, mint Mayfield, de a színfalak mögött elképzelhető, hogy ezt szeretné elérni, és az sem lenne meglepő, ha a Falconsnál eleget tennének a kérésének.

Állítólag a Colts és a Seahawks is érdeklődött Ryan iránt (ahogy Mayfield iránt is), úgyhogy piaca is lenne, ráadásul a két évre $51 milliós szerződése sem vészes egyáltalán, a Falcons pedig rövid távon várhatóan nem lesz sikeres és előbb-utóbb bele kell kezdeni egy újjáépítésbe, ehhez pedig a plusz pickek jól jönnének. Anyagilag (rövid távon) a csapatnak nem érné meg elcserélni, hiszen több halott pénzzel járna, mint amennyit felszabadítanának utána, de ezzel letépnék a sebtapaszt és egy-két évvel előbb elkezdenék az újjáépítést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!