Connect with us

Szabadügynök

Hogy lesz ebből csapat? – Falcons FA-kitekintő

Az Atlanta Falcons 7-10-es mérleget ért el tavaly és a 16. fordulóban még úgy tűnt, esélye lehet a rájátszásra is. Ezek alapján azt hihetnénk, hogy egy-két lépésre van a csapat a contenderségtől, de nem. A játék alapján ennek a fele sem volt benne a rosterben, így egyrészt a főedző Arthur Smith alighanem egy zseni, másrészt nagyon nehéz megmondani, hogyan lesz ebből csapat.

Cap helyzet

Egészen ambivalens érzés úgy vizsgálni egy rossz csapat keretét, hogy tudod, nemcsak a tehetség hiányzik, hanem a pénz is – magyarán hogyan lehet ennyi pénzből ilyen gyenge rostert összerakni? A Falcons ugyanis jelenleg 7,3 millió dollárral lépi túl a fizetési plafont (ebben benne van a Julio Jones és Dante Fowler után hátramaradt 20 millió dollárnyi halott pénz), de ha az 53 főhöz szükséges kötelező igazolásokat és a draftot is beszámítjuk az egyenletbe, akkor máris 13 millió mínuszban van a gárda (de az egyszerűség kedvéért most maradjunk a 7,3 milliónál).

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!