Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 7.0 – A Wilson-csere után

Na jó, arra azért valamennyire számítottunk, hogy Rodgers a keddi mock draftunk után este bejelenti, hogy marad a Packersnél, azonban arra nem, hogy Russell Wilsont tényleg elcseréli a Seahawks – ahogy egyébként mockoltuk is, csak akkor épp a Commandersbe. Ez, plusz a Cam Robinson franchise tag pedig fel is kavarta annyira a dolgokat, hogy fogtuk magunk és újrahúztuk a legutóbbi mockunkat. 

A szabályok ugyanazok, a csapatfelosztás is ugyanaz, mint legutóbb, de azért átmásolom, hátha elfelejtettétek:

Nem a legegyszerűbb mockkal jelentkezünk most, ahol egy valaki összerak egy teljes kört, hanem négyen feszültünk neki a feladatnak, ráadásul inkább olyan szemlélettel, hogy mi mit csinálnánk a csapatok helyében. A franchise-okat egy mini drafttal osztottuk fel, azaz egymás után haladva húztuk ki, melyik csapatoknak akarunk a general managerei lenni. Mindig annak a szerkesztőnek a kommentjét olvashatjátok először az adott picknél, aki irányította a csapatot, utána pedig mindenkinek volt lehetősége véleményezni a választást. Ha trade-re került sor, akkor a lecserélő csapat GM-e volt a második hozzászóló.

1/1 Jacksonville Jaguars
Aidan Hutchinson
Edge, Michigan

Dani: Na, ez a Cam Robinson franchise tag meglepett – már megint, mint tavaly. Ugyan ha engem most kineveznének a Jaguars general managerének (sajnos nem fognak), akkor ezt gyorsan visszavonnám és maradnék Ekwonunál 1/1-en, így viszont kicsit azért a mostani Jaguars vezetőség fejével kell gondolkodjak, tehát egy tackle helyett Hutchinsont választom ebben az újragondolásban.

1/2 Detroit Lions
Malik Willis
QB, Liberty

Bálint: Az előző epizód tartalmából: “Úgy voltam vele, hogy már az elején fontos észben tartani, hogy nem szabad túl komolyan venni magunkat, ezért jöhet itt valami meglepőbb. A Lions egyértelműen ott van azon a piacon, ahol a csapatok irányítót keresnek a hosszútávú boldogulás reményében és az 1/2-vel meg is adatik a lehetőség, hogy egy teljesen új irányba induljanak el ezen a poszton. Willis nem ér top5-ös választást, közel sem egy kész irányító, de ha van QB a classban, aki már az első héten tud kínálni valamit, amiért igazán rajongani lehet, az ő. Ettől függetlenül, nem első napos kezdőként kell rá tekinteni, de vele egy olyan jövőbe lehet vágni, ami sok izgalmat tartogat – egy olyan városnak, ahol nincsenek ehhez hozzászokva. Jelenleg pedig ez kell, valaki aki teljesen fel tudja rázni ezt a csapatot, amellett, hogy karaktere illik abba az épülő kultúrába, amit Dan Campbellék képviselnek.”

Dani: Most kevésbé lepett meg, mint pár napja.

1/3 Houston Texans
Ikem Ekwonu
OT, NC State

Bálint: A gondolkodásmenetem nem változott meg az előző mockhoz képest, ezúttal viszont a számomra szimpatikusabb és jobbnak tartott tackle-lel mentem. Minden marad a “régiben”, a hipotézis, hogy Tunsil nem marad, a filozófia, hogy milyen irányba mennék, csak Nealt Ekwonura cseréltem fel.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!