Connect with us

Hír

Matt Stafford akár 45 millió dolláros hosszabbítást is kaphat

A Rams nyíltan és teljesen jogosan elsődleges fontosságúnak tartja Matt Stafford új szerződését. A Super Bowl győztes irányító kontraktusa a 2022-es idény végén jár le és a TheAthletic riportja szerint akár évi 45 millió dolláros hosszabbítást is kaphat a korábbi 1/1-es.

A helyzettel képben levő forrás szerint a 45 millió dollár teljesen reális, pláne annak fényében, hogy állítólag Derek Carr is 40 millió dollár környéki új pénzt szeretne magának. Mindezt a Rams egy nagyon kreatív struktúrával oldaná meg, ami lehetővé tenné, hogy Stafford a következő években ne foglaljon túl sokat a fizetési plafonból (itt érdemes megjegyezni, hogy úgy is csak a garantált évek és összegek számítanak, teljesen mindegy, hogy mondjuk egy 5 éves szerződés utolsó két évéhez mennyi nullát írnak).

Mások inkább évi 40 és 45 millió dollár közé lövik be az irányító új szerződésének átlagát, míg egy Staffordhoz közeli forrás kiemelte, hogy az irányító személyiségét nem szabad figyelmen kívül hagyni. A Lions korábbi 1/1-ese 13 év alatt mindössze kétszer hosszabbított, legutóbb 2017-ben és bár akkor rövid ideig a legjobban kereső QB volt a ligában, azóta a top 10-ben sincs benne (új pénzben Patrick Mahomes van a lista élén 45 millióval) és egyszer sem panaszkodott miatta. Ráadásul ugyanaz a Tom Condon képviseli, aki Drew Breest és állítólag Stafford hajlik is egy csapatbarát szerződésre, hátha összejön a címvédés.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!