Connect with us

Hír

Von Miller visszatérne Denverbe?

Von Miller korábban többször is kijelentette, hogy mindig is Bronco marad, és úgy néz ki, hogy ezt komolyan is gondolta. A szabadügynök pass rusher a közösségi médiában olyan képeket posztolt magáról, amelyeken Broncos mezben van, mindezt olyan üzenetekkel, hogy “Szeretném visszakapni a régi dolgokat” és “Vajon visszaadják a régi öltözőmet?”.

Amennyiben megtörténne a visszatérés, az elég nagy biznisz lenne a Broncosnak. A jövőbeli Hall of Famer pass rusher a tavalyi szezon közben lett elcserélve Los Angelesbe egy második és egy harmadik körös pickért cserébe, és bár megint kellene adni neki egy nagyobb szerződés, az azért nem semmi lenne, hogy végül a játékos is megmaradt, és még két második napos cetlit is sikerült gyűjteni.

Miller március 26-án lesz 33 éves, tehát 1-2 jó éve lehet még. A piaci értéke 15-17 millió dollár körül mozoghat, de az évi 20 millió dollár sem elképzelhetetlen. Már csak az a kérdés, hogy ő mit szeretne: ha újabb gyűrűt nyerni, akkor valószínűleg nem Denver a tökéletes célállomás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!