Connect with us

Szabadügynök

Nagy a baj – Commanders FA-értékelő

A tavalyi szezon után azt lehetett hallani mindenhonnan, hogy a Washington vezetősége igyekszik mindenáron szerezni egy veterán irányítót, mert draft prospectekben nem látnak hosszútávon sokat, a jelenleg szerződéssel bírók közül pedig senkiben sem bíznak. Hát végül ez sikerült, de bár ne jött volna össze.

Az offseason úgy indult a csapatnál, hogy viszonylag egészséges mennyiségű pénz gyűlt össze, közel 35 millió dollárral vágtak neki a márciusnak és néhány rossz szerződéstől még akár meg is szabadulhattak.

Ezeknek a felszabadításoknak esett áldozatául Matt Ioannidis a védőfalból, Landon Collins és Deshazor Everett a secondaryből. Igazából egyikükre sem lehet azt mondani, hogy bődületes meglepetés, mert Ioannidis egy nagyon telített defensive line csoportba nem fért már be és ehhez mérten pedig sokat keresett, Collins pedig bár még hasznos tagja lehetett volna a védelemnek, de megromlott a viszonya a vezetőséggel. Cserepartnert mindkettőjük esetében kereshetett a gárda, de a jelek szerint nem találtak, ami a görög esetében abszolút nem meglepetés, mert a teljesítménye nagyon visszaesett, Collins pedig posztjából és sérüléselőzményéből adódóan nem valószínű hogy sokat érhet.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!