Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 9.0 – Most már ne legyen több csere!

Az őrült offseasonnek hála szinte hetente ki lehet adni új első körös mock draftot, annyiszor változott már a sorrend. Most is ennek köszönhetően jövünk egy újabb első napi mockkal, méghozzá nem is akármilyennel! 

A draft nem tündérmese, ahol a falu legszegényebb legénye hágja meg a királylányt, hanem igenis előfordulnak olyan választások, amik akár a szurkolóknak, akár a semlegeseknek, vagy akár senkinek sem tetszik, ezzel együtt kell élni. Ebben a mockban nem egy kimondott elv mentén választottam a csapatokhoz, volt ahol a saját elgondolásomat vettem elő, volt ahol inkább a franchise GM-jének fejével próbáltam gondolkodni, és voltak olyanok, amikre első látásra sincs igazából érdemi magyarázat, de mint mondtam, ilyen egy draft. Ja, és lesznek cserék!

1/1 Jacksonville Jaguars
Evan Neal
OT, Alabama

Cam Robinson második franchise tagje engem nem győzött meg arról, hogy az OT posztot kihúzhatjuk a Jags needjei közül, hiszen jövőre már szinte biztos nem raknak rá taget, illetve Taylor és Linder szerződése is lejár, kelleni fog a következő generáció a jövő OL-jébe. Lehet nem benne van a legnagyobb potenciál, de ugyanezt mondtuk Andrew Thomasra is pár éve, aztán New Yorkban egyáltalán nem lesznek szomorúak akkor, ha a jelenlegi szintjénél már nem lesz jobb, Jacksonville-ben is ebben reménykedhetnek.

1/2 Detroit Lions
Malik Willis
QB, Liberty

Mekkora szintbéli visszaesés lenne, ha nem itt választanak irányítót, hanem akár az első kör végén, akár a második kör elején? Ez az egyetlen érv, ami előtt meghajolok, de úgy gondolom, hogy Willis egy olyan erős karakter, amiért Dan Campbell el szokta sírni magát a sajtótájékoztatóin. Nem azzal nyerte meg magát Detroitba, hogy üres pályán dobálgatja az 50 yardos passzokat (egészen komikus számomra az a nyálcsorgatás, ami ezeken a videókon megy), hanem ami azzal a hajléktalannal készült a Combine során. Nem ő az utóbbi évek legjobb quarterback prospectje, ellenben a tehetsége elég ahhoz, hogy hosszú távon lehessen tervezni, a személyisége pedig megnyerő lehet az öltöző számára.

1/3 Houston Texans
Kayvon Thibodeaux
Edge, Oregon

Számomra a hozzáállásával kapcsolatos red flagek rombolják az értékét. 2022-ben egy fiatal srácot nem csak a foci érdekli? Kívánom, hogy ennél nagyobb blaszfémia ne érje az embert… Thibodeaux megtestesít mindent, ami manapság a liga legjobb passzsiettetőit jellemzi, én egy percig nem hezitálnék a Texans helyében.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!