Connect with us

Hír

Nem biztos, hogy Matt Ryan lesz a Falcons kezdő irányítója 2022-ben

Matt Ryan idei cap hitje 48,662 millió dollár, ami a valaha volt legnagyobb az NFL történetében, de ennek ellenére nem biztos, hogy ő lesz a Falcons kezdő irányítója 2022-ben. Sem a general manager Terry Fontenot, sem a főedző Arthur Smith nem volt hajlandó megerősíteni, hogy a korábbi MVP fogja vezetni a támadósort, sőt azt mondták, hogy van az az ellenérték, amiért mozdítható a 37 éves veterán.

“Nem fogok semmit mondani egyetlen adott játékosról sem, mert akkor ilyen alapon végigmehetnénk az egész rosteren. Annyit mondhatok, hogy minden posztot megvizsgálunk és ahol lehet, ott megpróbálunk erősíteni”

– mondta Fontenot (via PFT), Smith pedig azt tette hozzá, hogy ha valaki olyan ajánlattal áll elő, amit nem lehet visszautasítani, akkor azt el kell fogadni (de ez persze igaz minden játékosra).

Bár ez elsőre nem tűnik nagy durranásnak, a franchise irányítók és a legnagyobb sztárok esetén mindig az a kommunikáció, hogy érinthetetlenek és mindenki reméli, hogy az adott csapatnál fejezik be a pályafutásukat. Persze előfordul, hogy ennek ellenére is távozik valaki, ezzel együtt NFL-es kontextusban a fenti sorok azt jelentik, hogy a Falcons nem elkötelezett Ryan iránt és ha van lehetősége váltani, akkor meg is fogja lépni.

Nem mintha ez olyan könnyű lenne, igaz nem is lehetetlen. A kora és a játéka miatt túl nagy érdeklődés aligha lesz iránta, ráadásul idén 23,75 millió dollárt, jövőre pedig 28 millió dollárt kellene kifizetni neki, ami nem kevés.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!