Connect with us

Hír

A Giants nyitott Saquon Barkley elcserélésére

Új vezetőség van a Giantsnél, amely nagy változásokat hoz majd magával. Joe Schoen general manager korábban elmondta, hogy 40 milliónyi helyet szeretne felszabadítani a fizetési keretben, és nem az átalakítások híve, úgyhogy áldozatokkal jár majd az újjáépítés kezdete. Az egyik ilyen áldozat pedig Saquon Barkley lehet, akire konkrétan rá is kérdeztek az újságírók.

“Még dolgozunk a helyzeten, de nyitott vagyok mindenre. Olyan helyzetben vagyunk, hogy be kell férnünk a sapka alá, nem állunk jól a fizetési kerettel. Bárkit meghallgatok, ha cseréről szeretne beszélni. Nem mondom, hogy az egész roster eladó, de ha valaki fel szeretne hívni és érdeklődik egy játékosunk iránt, akkor meg fogom hallgatni. Nem fogok minden üzletre igent mondani, de meg fogom hallgatni az ajánlatokat és nyitott leszek mindenre, amitől jobb lesz a New York Giantsnek”

– mondta a general manager (via ESPN).

A Giants jelenleg $12 millióval lépi túl a fizetési keretet, a kitűzött $40 milliót pedig nem lesz egyszerű felszabadítani, ehhez bizony komolyabb nevektől is meg kell szabadulni. Barkley-t ugyan kivágni nem lehet, ugyanis a fizetési garantált, de egy cserével $7,2 milliót spórolhatna a csapat. Az persze jó kérdés, hogy ki adna értelmes ellenértéket a kétségkívül rendkívül tehetséges, azonban sérülékeny futóért.

Arról, hogy a Giants hogyan tudja elérni ezt a 40 milliós célt, és hogy utána mihez lehetne kezdeni a felszabadult összeggel, az alábbi cikkben fejtettük ki.

Új rezsim, új remények – Giants FA-kitekintő

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!