Connect with us

Szabadügynök

Egységben az erő? – Packers FA-kitekintő

Nincs egyszerű helyzetben a Green Bay Packers, amely lehet eljátszotta az utolsó esélyét arra, hogy Aaron Rodgersszel hazahozza a Vince Lombardi-trófeát a városba. A jövő egyelőre bizonytalan, a cap helyzet pedig nem túl rózsás, így válaszút elé érkezett a franchise.

Nagyon sokáig gondolkoztam azon, mennyi értelme van megírni ezt a cikket úgy, hogy Aaron Rodgers és a Packers döntése még nem született meg a folytatásról. Kevés esélyt látok arra, hogy a regnáló MVP visszavonulna, mert szemmel láthatóan még bőven van a tankjában egy újabb bajnoki címre való üzemanyag, a kérdés az, hogy milyen pilótának hagyja ezt felhasználni.

Egészen múlt hétig azon a véleményen voltam, hogy ennek szakítás lesz a vége, vagy szakítással kelljen véget érjen, és a csapatnak el kell kezdenie a rebuildet. A Packers ugyanis hagyományosan a fenntarthatóságra épített, hogy ne kerüljön az ideihez hasonló cap szituációba, és minden egyes tettükkel két-három lépéssel a jelen előtt jártak. Viszont azzal, hogy Rodgers nem esett vissza, hogy Jordan Love eddig nem úgy tűnik, hogy meggyőzte Matt LaFleuréket arról, hogy kész átvenni a csapatot, és hogy a Rams ezzel az all-in filozófiával bajnok lett, mind-mind arra tereltek, hogy a rebuildnek nem most van itt az ideje. Úgyhogy a továbbiakban abszolút szubjektív gondolatokat olvashattok, és a “mi fog történni?” helyett inkább a “minek kéne történnie?” kérdésen lesz a hangsúly. Kezdjük, mert nem egyszerű a helyzet.

Csináljunk pénzt!

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!