Connect with us

Hír

Watson továbbra is kitart amellett, hogy ártatlan

A Cleveland Browns tegnap egy sajtótájékoztató keretében bemutatta új irányítóját, a három első körös pickért és teljesen garantált 230 milliós szerződésért megszerzett Deshaun Watsont, akit továbbra is 22 nő vádol szexuális zaklatással. Természetesen ez volt a fő téma a sajtótájékoztató során.

A Brownsnál a general manager Andrew Berry elmondta, hogy tudja, ez a döntés sok embert, főleg a közösség női tagjait rosszul érinti, és hogy sok érzelmet vált ki, és számukra is nehéz döntés volt Watson megszerzése ennek tudatában. A csapatnál azt mondják, hogy annyi információi gyűjtöttek az eset kapcsán, mint amennyit még soha bármilyen döntésüket megelőzően, 5 hónapon át folyamatos információgyűjtés, kutatás, nyomozás zajlott, hogy minél többet megtudjanak Watsonról és a vádakról, míg eljutottak odáig, hogy komfortosnak érezték a megszerzését.

A 40 perces sajtótájékoztató során Watson végig kiállt amellett, hogy ártatlan, soha semmi rosszat nem tett, és hogy ő nem az a személy, amit a keresetekben leírtak.

“Megértem, hogy ez az egész nagyon nehéz, főleg a szurkolók női részének. Nem vagyok naív ezzel kapcsolatban, tudom, hogy ezek a vádak nagyon, nagyon komolyak. De ahogy korábban is mondtam már, soha nem zaklattam, bántottam nőt, sosem voltam tiszteletlen egy nővel sem. Egyedülálló anyukával nőttem fel, őszintének és tisztelettudónak neveltek mindenkivel szemben. Nem bántam meg semmit. Ahogy mondtam, a pályán kívüli dolgok, amik feljöttek, teljesen megleptek, mert nem tettem meg azokat a dolgokat, amiket állítanak. Ezt mindig is megvédtem és továbbra is így fogok tenni. Csak egy lehetőséget szeretnék, hogy megmutassam, ki is vagyok valójában a közösségben, hogy segíthessek másoknak.”

– mondta Watson, via NFL.com.

A sajtótájékoztató gyenge pontja az irányító kapcsán az volt, hogy nem igazán tudott kielégítő választ adni arra, hogy miért volt ennyi masszőre egymás után. A közösségi médiáról, az ő generációjáról beszélt és hogy a folyamatban lévő jogi procedúra miatt van amiről nem beszélhet, de ezzel nem segítette célját, hogy ártatlannak tüntesse fel magát.

Watson ismét elmondta azt is, hogy nem tervez peren kívüli megegyezést és harcolni fog, hogy tisztára mossa a nevét. Ez akár azzal is járhat, hogy hosszabb időt kell kihagynia a futballpályafutásából, amennyiben Roger Goodell a tárgyalások idejére a Commissioner’s Exempt Listre teszi, ami gyakorlatilag egy fizetett szabadságot jelent számára – nem biztos, hogy így tesz majd, de a lehetősége fennáll.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!