Connect with us

Podcast

Triple Coverage #373: Watson-helyzet, Adams-csere, plusz a piac nyertesei, vesztesei

Kibeszéltük a Watson-helyzetet, az Adams-cserét és elhoztuk a szabadügynökpiac nyerteseit és veszteseit, akár csapatokat, akár játékosokat, vagy épp az NFL-szurkolókat.

Watson-helyzet: 05:30
Adams-trade: 31:30
Nyertesek: 41:15
Vesztesek: 1:01:45

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ducksfan
ducksfan
2022-03-22 05:51

Watson (és a többi hozzá hasonló) erkölcsi megítéléséhez annyit fűznék hozzá, hogy ha tanul az esetből és az eltiltásból, több botránya nem lesz hátralévő karrierjében, akkor ezt tekinthetjük egy botlásnak, ami után jár (mint majd mindenkinek) egy második esély. Itt az visszás, hogy már az előtt megkapja a második esélyt, hogy bizonyított volna, hogy megérdemli illetve még a büntetését sem töltötte le.
Jól hangzik, hogy a profi sportolók példaképek és úgy is kellene, hogy viselkedjenek, de én így 40 felett ezt elengedtem. Emberek, akik ugyanúgy tökéletlenek, csak mert ügyesebbek, szebbek, művészek stb… kirakatban vannak és irreális elvárásoknak is meg kellene felelniük, plusz megy a hype, a gazdag és híres mindent megtehetsz dolgok.
Ettől még elítélendő amit csinált (illetve a bíróság szerint nem), szóval nyilván pár hónapig ez pörögni fog, aztán elfelejtődik. Elég lesz megnézni/ közvetítés alatt hallgatni a kommentárokat, akik hőst fognak belőle faragni, mert levezetett egy game winning drivet vagy passzolt 5000 yrd-ot.
A kutya ugat, a karaván halad.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2022-03-23 10:13

Úgyérzem elég rosszul fog ez az adás öregedni.
Biztos vagyok benne hogy még vannak ütős lapok egyes paklikba amik még nem lettek kijátszva+a polgári peres ügy is hoz még kellemetlen dolgokat.
És akkor még a ligát meg se említettem.
Maga a Commissioner Exemp lista kérdése telibebaszhatja Watson szerződését+ ez az ügy remek lehetőség Goodell-nek hogy bármiféle arcvesztés nélkül példát statuáljon és mellette a progresszív gondolkodóknak is pózoljon egyet.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x