Connect with us

Hír

Von Miller szívesen maradna Los Angelesben, és a Rams is szívesen megtartaná

A szezon végén még arról szóltak a hírek, hogy Von Miller tesztelni fogja a piacot, ugyanis először lesz szabadügynök és megízlelné ennek az ízét. Ez lehet (sőt, valószínű), hogy így is lesz, azonban az is bőven benne van a pakliban, hogy végül maradni fog Los Angelesben és hosszabbít a bajnok Ramsszel. Ian Rapoport információi szerint ugyanis ő is szívesen maradna, és a Ramsnél is szívesen megtartanák a pass rushert.

Ez persze önmagában nem meglepő, hiszen a Ramsnek is jól jön egy ilyen klasszis pass rusher, láthattuk ezt a szezonban, és Miller is biztos szeretne ismét Super Bowlért küzdeni. A kérdés csak az, hogy találkoznak-e az anyagiak is. A 33 éves Millernek ez lehet az utolsó lehetősége, hogy egy nagyobb szerződést leakasszon, míg a Rams értelemszerűen szeretné minél olcsóbban megúszni, hogy minél több játékost meg tudjon tartani és még akár igazolni is legyen kerete.

Miller szezon közben egy második- és egy harmadik körös pickért került a Ramshez, az alapszakaszban 5 sack és három negatív yardos szerelés, a rájátszásban pedi négy sack és két negatív yardos szerelés került a neve mellé, egy gyűrű pedig az ujjára.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x