Connect with us

Hír

A Chiefs, a Bills és az Eagles is érdeklődik Stephon Gilmore iránt

Stephon Gilmore a legjobb elérhető cornerback a piacon jelen pillanatban – poszttól függetlenül is ott van az élbolyban –, és Jeremy Fowler szerint több csapat is érdeklődik iránta, köztük a Chiefs, a Bills és az Eagles. Azonban az ESPN insidere hozzáteszi, hogy egyelőre nincs üzlet a láthatáron és Mathieu-höz hasonlóan Gilmore sem sieti el a döntést.

A három csapat közül a Billsnek jelenleg nem igazán van helye a fizetési plafon alatt, bár Tre White vagy Stefon Diggs szerződéséhez hozzá lehet nyúlni és meg lehet oldani, ha nagyon akarják – kelleni fog egy második számú cornerback a piacról vagy a draftról, ez a csapat legnagyobb hiányposztja. Az Eaglesnek is hiányposztja a CB2, de sok a fiatal a csapatnál és azt hangoztatták a vezetők, hogy egy újabb magas befektetés helyett kipróbálnák inkább őket. A Chiefs tűnik így a legesélyesebbnek Gilmore megszerzésére, hiszen Tyreek Hill elcserélésével felszabadult elég sok hely a fizetési keretben és nem is néz ki jól a L’Jarius Sneed, Rashad Fenton, DeAndre Baker trió a cornerback-sorban.

A 31 éves, korábbi Év Védője cím nyertese már nem az az elit CB, mint fénykorában (a 30 éves kor vízválasztó szokott lenni a poszton), de még mindig jó játékos és hasznára tudna lenni például a Chiefsnek egy playoff-menetelésben. Gilmore a tavalyi évének második felét a Panthersben töltötte, miután a Patriotstól elcserélték (New Englandben sérülés miatt nem lépett pályára 2021-ben).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!