Connect with us

Hír

A megfelelő áron állítólag vihető DK Metcalf

Miután a Seahawks elcserélte Russell Wilsont, egyértelmű volt, hogy egyfajta újjáépülés veszi kezdetét Seattle-ben, ilyenkor pedig keselyűként jönnek a csapatok, hogy megpróbáljanak cserélni a keretben lévő jó játékosokért. Az egyik ilyen az elkapó DK Metcalf, aki iránt többen is érdeklődnek, Jeremy Fowler pedig úgy tudja, hogy a ligában az az uralkodó álláspont, hogy a WR elérhető a megfelelő árért.

Nos, ez önmagában olyan sokat nem jelent, hiszen a “megfelelő árért” szinte mindenki elérhető a ligában. Pete Carroll emellett azt elmondta nyilvánosan, hogy nem tervezik elcserélni Metcalfet (bár Wilsonról is hasonlókat mondott), és állítólag az elkapó kapott informális megerősítést, hogy nem fogják elcserélni. Persze ez sem garancia semmire, és a ligában úgy gondolják, hogy mozdítható a WR – ahol pedig füst van, általában tűz is van. Hogy mi ez az ár az jó kérdés, de ki lehet indulni a Davante Adams – Tyreek Hill cserékből, ahol 1+2. körös pickek cseréltek gazdát.

A 24 éves Metcalf az újonc szerződése utolsó évébe lép, így legkésőbb jövőre hosszabbítani kell vele, ezért is gondolkodhat a Seahawks az elcserélésén – viszont aki cserél érte, minden bizonnyal egyből új szerződést kénytelen adni az elkapónak. Az egyik érdeklődő jó eséllyel a Jets lehet, ugyanis a New York-iak Tyreek Hillt is megpróbálták megszerezni, és egyértelműen szeretnének egy első számú elkapót. Ha csere útján ez nem jönne össze, akkor a drafton várható tőlük erre irányuló lépés.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x