Connect with us

Hír

Több csapat, köztük a Browns is érdeklődik Brandin Cooks iránt

A Texans még mindig az újjáépítkezős fázisban van, ahol a nagyobb nevek akár eladók is lehetnek a megfelelő áron. Az egyik játékos, akinek esetleges elcseréléséről, de minimum elérhetőségéről keringenek a pletykák, az a korábbi első körös elkapó Brandin Cooks, akit már többször is elcseréltek karrierje során. Jeremy Fowler információi szerint több csapat is érdeklődik iránta, az Orange and Brown Report pedig úgy tudja, hogy egyikük a Browns.

A 28 éves játékos szerződése utolsó évébe lép és $12,5 milliót fog keresni idén (a cap hitje a Texansnál $16,2 millió), ha a houstoniak értéket akarnak látni belőle, akkor most kell elcserélniük. Ellenben a csapat WR-sora Cooks mögött nem túl veretes, a másodéves Davis Millsnek pedig elkél a segítség, ha meg akarják tudni, hogy építsenek-e rá a jövőben. A korábbi Saints, Patriots és Rams elkapó nyolc szezonjából hatszor elérte az 1000 yardot, még mindig nagyon gyors, viszont volt több agyrázkódása is, ami talán visszafogja az érdeklődőket egy magas ártól.

Ami a Brownst illeti, Amari Cooper mellé keresnek egy másik WR-t (mögötte csak Donovan Peoples-Jones és Anthony Schwartz van), a jelek szerint gyorsat, ugyanis Will Fuller iránt is érdeklődnek. Emellett egyébként Jarvis Landry megfelelő áron történő visszaigazolását sem zárják ki Clevelandben.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farubcek
Farubcek
2022-04-04 06:29

Millsről valószínűleg pontosan tudják, hogy építhetnek-e rá a jövőben. A szar évekre viszont nincs gazdaságosabb megoldás egy minimális pénzért játszó hatodik körös QB-nál, akinek már az is eredmény volna, ha cserének beöltözhet egy NFL-meccsre.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x