Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Daxton Hill

Az idei draft safety beszélgetésinél szinte egytől-egyik azt hallani, hogy van egy korszakos tehetség Kyle Hamilton személyében, és vannak a többiek. Sokáig arról szólt a fáma, hogy akkora a különbség közte és a második legjobb játékos között, hogy nem biztos, hogy lesz még első körös játékos a Notre Dame sztárján kívül. Azonban nemrégiben felerősödtek azok a hangok, hogy mégis becsúszik valaki a kör végébe, méghozzá a Michigan mindenes játékosa, Daxton Hill.

Daxton Hill egy valódi sportcsaládból származik, apja atletizált és amerikai focizott is, a bátyja pedig egy bizonyos Justice Hill, akit 2019-ben a Baltimore Ravens draftolt futó posztra, igaz inkább kevesebb, mint több sikerrel. A fiatalabb Hill ellenben a védelemben dominált, már középiskolás korában is tehetséges volt, a régiójában a legmagasabban jegyzett védő lett 2019-ben. Ennek megfelelően ötcsillagos recruitként jegyezték és kapkodtak érte az ország legjobb csapatai. Daxton egy kisebb tánc után végül a Michigannél kötött ki, ahol első évétől kezdve bekerült a szűkebb rotációba. Az első két évében inkább free safety szerepkörben segítette a csapatot, de az utolsó, legsikeresebb esztendőben már tisztán látszott, hogy inkább a nickel corner szerep az, amiben igazán tud tündökölni.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!