Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – George Pickens

Adottságok és tehetség alapján a legjobb elkapója is lehetne Pickens a 2022-es draftnak. Azonban a sérülések és az, hogy régen láttuk az igazán kiemelkedő produkcióját oda sodorták, hogy akár második napos kiválasztott is lehet. Vagy mégis lesz olyan csapat, aki kockáztat kicsit a nagy nyeremény reményében?

Pickenst korosztályának egyik legtehetségesebb játékosaként tartották számon. Már középiskolás évei elején megcsillogtatta a tudását. Az Alabama államból származó elkapó másfél évvel az érettségije előtt kapott megkereséseket egyetemekről, ő pedig el is ígérkezett az Auburnhöz, mely mindössze két órányi autóútra volt a fiatal elkapó szülővárosától. George végül a 2019-es recruiting class 24. legnagyobb tehetsége lett, a 4. legjobb elkapója és Alabama állam első számú játékosa. Minden nagy egyetem szerette volna magához csábítani a Tigers orra elől az 5 csillagos tehetséget, ez pedig sikerült is a Georgiának. Pickens kisebb meglepetésre az utolsó határidőig húzta a döntését és írt végül alá a Bulldogs csapatához, ahol 3 évet töltött el.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!