Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Tyler Smith

Adott egy támadófalember, akinek minden adottsága megvan ahhoz, hogy kiváló játékos legyen a profik között, ellenben jelenleg olyan rossz a technikája, hogy gyakorlatilag az alapoktól kell újjáépíteni azt. Ő Tyler Smith, akit ezáltal könnyen lehet egy boom or bust prospectnek tekinteni. Vajon ki vállalja be, hogy megtanítja passzblokkolni? 

Smith texasi gyerek, ahol ugyebár a foci a minden. Más kisgyerekként elkezdett játszani, amit nyilván általános iskolában és gimiben is folytatott, azonban védőfalemberként kezdte pályafutását és csak a gimi utolsó előtti évében került át a támadókhoz, mivel kevesen maradtak a poszton. Ekkor játszott életében először tackle-t és guardot is, majd háromcsillagos tehetségként tartották számon végzős éve után. Texason belül nem kapott ajánlatot, a kis gimiben nem figyeltek fel rá, így végül a Tulsára ment, ahol egy redshirt év után két szezont végigjátszott LT pozícióban. A foci mellett korábban atletizált, súlylökött és diszkoszvetésben is elég jó állami eredményeket ért el.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!