Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Kyler Gordon

Újabb gyöngyszem északnyugatról. Kyler Gordon, akárcsak a korábbi évek Washington defensive backjei, jó atletikussággal és kiváló alapokkal vághat bele az NFL karrierjébe. Azonban a kevés tapasztalat és némi játékolvasási problémák miatt nem tartozik a fix első körös játékosok közé. 

Gordon Seattle külvárosi területén született 1999 végén. Gyerekkori első szerelme nem a foci volt még, hanem a tánc. Járt is egy hip-hop társulatba, azonban ekkor már egyre jobban kezdte beszippantani az amerikai football is. Középiskolásként pár más sportot is kipróbált, de hamar kiderült, hogy a focihoz van a legnagyobb tehetsége. Egyszerre játszott elkapót és cornert is és volt az iskolája legjobb játékosa. Négy csillagos tehetségként tartották számon 2018-ban és volt Washington állam 3. legjobbra értékelt toborzottja. Gordon, aki katolikus magán középiskolában játszott, végül a Notre Dame helyett választotta a Huskies csapatát, melytől mindössze fél órára nőtt fel.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!