Connect with us

Draft

Final Mock 2022 – chester

A final mockok olyanok, mint az Eurojackpot. Esélytelen eltalálni, hogyan néz ki a 32 franchise egy éven át felépített draft boardja, úgyhogy nem is próbálkozom vele, inkább elétek tárom a legagybetegebb szcenáriókat.

1/1 Jacksonville Jaguars
Ikem Ekwonu
OT, NC State

Megy a kötélhúzás Baalke és Khan között, mire Pederson flegmán eléjük gurítja a gyűrűit, hogy nektek innentől kuss a nevetek, ti bohócok. Ennek valószínűleg Trevor örülne a legjobban.

1/2 Detroit Lions
Aidan Hutchinson
Edge, Michigan

Tavaly óriási parádé volt a detroiti war roomban azzal, hogy Sewell lecsúszott. Na, azt most szorozzátok be hússzal!

1/3 Houston Texans
Malik Willis
QB, Liberty

Ha mindenhol azt olvasod, hogy a Texans gyakorlatilag akárhova húzhat, miért ne lehetne QB? Kell egy új franchise arc, arra Mills nem jó.

1/4 New York Jets
Sauce Gardner
CB, Cincinnati

Minőségi cornerbackből kevesebb van idén mint minőségi edge rusherből, szimpla matek, hogy itt CB jönne. Sauce egy vadállat, és valamikor meg kéne állítani, hogy ötödik körös játékosok legyenek a kezdőben.

1/5 New York Giants
Charles Cross
OT, Mississippi State

Peart még bőven az ACL-sérüléséből lábadozik, ráadásul amúgy sem valami prémium tackle. Crossnál nincsenek kérdések a posztját illetően, ahogy passzblokkolásban sem, ez sokak számára vonzó tényező.

1/6 Carolina Panthers
Kayvon Thibodeaux
Edge, Oregon

Brian Burns egy csodálatos teremtés. Tudjátok mi az, ami még nála is csodálatosabb? Ha van a túloldalán is egy hasonló kaliberű edge rusher. Darnold megvédésére nem kell picket pocsékolni.

1/7 New York Giants (from CHI)
Travon Walker
Edge, Georgia

Don Martindale ismét kap egy laboratóriumban tenyésztett passzsiettetőt, akit megtaníthat futballozni. Tavaly nem nézett ki rosszul…

1/8 Atlanta Falcons
Jameson Williams
WR, Alabama

Nem lesz mindig sérült, akkor pedig leoktatja a mezőnyt. Ezzel számolnak Atlantában is, amikor a class legjobb elkapóját kiválasztják.

1/9 Seattle Seahawks (from DEN)
Derek Stingley Jr.
CB, LSU

Eddig csak egy wishes LOB-t sikerült felépíteni, Stingley-vel talán egy lépéssel közelebb lenne a kívánt cél.

1/10 New York Jets (from SEA)
Jermaine Johnson II
Edge, Florida State

Miután az 1/10-et egyik eladó elkapóért sem ajánlották fel, számomra azt jelenti, hogy WR-t nem akarnak ilyen magasan húzni. Így, hogy Williams nincs bent, jól teszik, Johnson meg fog erőszakolni mindenkit, óriási emberem.

1/11 Washington Commanders
Drake London
WR, USC

Addig kell WR-t húzni, amíg McLaurin nem áll be az elégedetlenkedő negyedéves elkapók sorába, mert akkor bizony nagy gondok lesznek a fővárosban.

TRADE! 1/12 Los Angeles Chargers
Evan Neal
OT, Alabama

Chargers adja: 1/17 + 3/79
Vikings adja: 1/12

Telesco poénkodott azzal, hogy a Rams is milyen jó játékosokat draftolt magas pickek hiányában -> eladnak mindent egy felcseréért. Mindig valahogy kifogják az aktuális draft nagy csúszóját, most sem lesz másképp.

1/13 Houston Texans (from CLE)
Garrett Wilson
WR, Ohio State

Élvezetessé kell tenni ezt az offense-t, mert tavaly szinte nézhetetlen volt.

1/14 Baltimore Ravens
Zion Johnson
G/C, Boston College

Nem szeretnék még egyszer átélni, hogy a nagy szerződés előtt álló irányítójukból kiütik a lelket is. Zionról most az érzem, hogy a vártnál jóval magasabban fogják kivinni, a Ravens adná magát, akár centerként, akár guardként.

1/15 Philadelphia Eagles (from MIA)
Jordan Davis
NT, Georgia

Kinek érné meg egy nem 3 down játékost kivinni, ha nem annak a csapatnak, ahol van a fal belsejében egy Cox és egy Hargrave erre a szezonra? Lehet tart már ott az orvostudomány, hogy beleműtsenek egy második tüdőt, akkor meg jól is jártak.

1/16 New Orleans Saints (from PHI via IND)
Tyler Smith
OT, Tulsa

Loomis nem fél reachelni, most is egy ilyen húzással kívánja pótolni a távozó Terron Armsteadet.

1/17 Minnesota Vikings (from LAC)
Kyle Hamilton
S, Notre Dame

Ha senki nem akarja elvinni, akkor a sehova nem siető Vikings köszöni szépen a lehetőséget.

1/18 Philadelphia Eagles (from NO)
Kaiir Elam
CB, Florida

A Philly stábja olyan, mint a lányok: számít a méret. Akkor itt van nekik egy cula cornerback, használják felelősséggel.

1/19 New Orleans Saints (from PHI)
Devonte Wyatt
iDL, Georgia

Mindenki elkapót akarna, de látjátok azt a belső védőfalat? Ráadásul mindenki szerződése le fog járni jövőre.

1/20 Pittsburgh Steelers
Trevor Penning
OT, Northern Iowa

Az idei év ráment a támadófal renoválására, illene befejezni, amit elkezdtek. Ami a QB-kérdést illeti, követik a többieket, hogy majd a második körben megy az éhezők viadala értük.

TRADE! 1/21 Kansas City Chiefs
George Karlaftis
Edge, Purdue

Chiefs adja: 1/29 + 3/94 + 4/121
Patriots adja: 1/21

Brett Veach kisírta magát, hogy kevés az első körös tehetség, ez lefordítva azt jelenti, hogy rohadtul fel akarnak majd cserélni az Olümposzig, főleg hogy tele vannak draftcetlivel. George, Zeusz fia, talán még épp rajta van a boardon.

1/22 Green Bay Packers (from LV)
George Pickens
WR, Georgia

Green Bayben első számú elkapó kerestetik, abba pedig leginkább Pickens illik a bent lévő játékosok közül.

1/23 Arizona Cardinals
Kyler Gordon
CB, Washington

Steve Keim imád a Washingtonról defensive backet draftolni, most kettő közül is válogathat, de a szélre, ahová keresnek embert, Gordon jobban illik – papíron.

1/24 Dallas Cowboys
Treylon Burks
WR, Arkansas

Talán csak Malik Willist nézte meg több csapat mint Burksöt a draft process során. Jerryék állítólag imádják, az pedig általában tudjuk mit jelent. Hogy mi lesz a támadófallal, azt nem tudom.

1/25 Buffalo Bills
Trent McDuffie
CB, Washington

Brandon Beane-t nem zavarja, hogy irreálisan rövid a karja a fiúnak, mikor ilyen jól tud focizni. És mivel Brandon Beane egy okos ember, nem hiszi el, hogy a tavaly Tre White nélkül is ligaelit számokat hozó védelem fenn tud maradni erősítés nélkül.

1/26 Tennessee Titans
Desmond Ridder
QB, Cincinnati

Mi a Titans legnagyobb needje? A cap space. Kiből lehet a legtöbb pénzt felszabadítani jövőre? Tannehillből. Kell erőltetni Riddert 2022-ben? Nem. Köszönöm a figyelmet.

1/27 Tampa Bay Buccaneers
Kenyon Green
G, Texas A&M

Jövőre nagy gebaszok lesznek a rosteren, de ez general manager Tom Bradyt a legkevésbé sem érdekli, pláne hogy lehet itt sem lesz már akkor. Így pedig az egyetlen tátongó lyukat a kezdőben betömi.

1/28 Green Bay Packers
Drake Jackson
Edge, USC

Vajon mennyire hiszik el, hogy a Rashan Gary projektet meg lehet ismételni? Jackson nem olyan jó atléta mint anno Gary volt, cserébe ugyanolyan fiatal és kiforratlan projekt játékos. Azt pedig szeretik Green Bayben.

1/29 New England Patriots (from KC via MIA via SF)
Devin Lloyd
LB, Utah

Belichick egy old school szakember, akit nem igazán érdekel a pozíciós érték meg ezek a modern dolgok, neki kell legalább egy normális linebacker a kezdőbe.

1/30 TRADE! New York Giants
Daxton Hill
DB, Michigan

Giants adja: 2/36 + James Bradberry
Chiefs adja: 1/30

Akár CB lesz, akár S, mindkét poszton ráférne az erősítés a csapatra. A sebességet nem lehet tanítani, Hillnél gyorsabb ember pedig ritkán lesz a pályán a Giants meccsein.

1/31 Cincinnati Bengals
Tyler Linderbaum
C, Iowa

Bele lehet látni dolgokat a tavalyi Carman második körös pickbe, de ha valakit az év legfontosabb meccsén raknak a kispadra, hogy ne csináljon kárt, az csak jelent valamit.

1/32 Detroit Lions (from LAR)
Chris Olave
WR, Ohio State

Ha megelégednek a jelenlegi elkapósorral, mikor Olave lecsúszna hozzájuk, akkor megérdemelnek minden szenvedést. De nem fogják ezt az esélyt veszni hagyni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!