Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Trent McDuffie

Az idei corner class nagyon mély, ugyanakkor kevés hibátlan játékos van. Vannak jó emberezős játékosok rosszabb ösztönökkel, vannak ösztönös játékosok, akik lassabbak és vannak zónában jó cornerek, akik viszont fizikai korlátokba ütközhetnek. Ez utóbbi csoport mintapéldánya Trent McDuffie, a Washington cornerbackje.

McDuffie Kaliforniában született és itt is élte korai éveit. Nem volt egyszerű gyerekkora, a család költözése miatt három különböző középiskolát járt meg. Sportos családból származott, édesanyja korábbi atléta volt és mikor a fiatal McDuffie elkezdett focizni, akkor a szülők úgy döntöttek, hogy nem lehet ez az egyetlen sport amit művel, így hogy jobban fejlődjön az izomzata, kicsit diverzifikálni kell a portfólióját. Anyukája után McDuffie is úgy döntött, hogy az atlétika pályán próbálja ki magát és sprinterként edzett.

Ez nem is ment rosszul neki, hiszen az állami bajnokságon a 4*100-as váltó tagjaként szép sikereket ért el. A sprintszámok mellett még a távolugrás érdekelte, komolyabb sikereket ugyan nem ért el, de lelkesen indult minden számban és szépen fejlődött a dinamikussága is.

A valódi középpontban azonban mindig is az amerikai futball maradt és több megkeresése is jött viszonylag jobb egyetemekről. Hívta a Stanford és az USC is, de ő a kivételesen jó defensive back képzés miatt a Washingtont választotta.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!