Connect with us

Minden ami NFL

Baker Mayfield vagy Jimmy Garoppolo – kit, miért és hová cserélhetnek el?

Adott két kezdő szintű, de drága és aktuális csapatában fölöslegessé vált irányító, akiket több csapat is szívesen látna a soraiban. Az eladóknak jó lenne még a draft előtt megejteni a cserét, de a potenciális vevők érthető okokból kivárnak, ez pedig sok mindent befolyásolhat. Addig is nézzük meg, mit is ér jelenleg Baker Mayfield és Jimmy Garoppolo, mennyi hozzáadott értékük van a sikerhez, miben jók és hol lehet kihozni belőlük a legtöbbet.

A piacon történt mozgások után több csapat is konszolidálta a QB-helyzetét, legalábbis többé-kevésbé. A szó szigorú értelmében az irányító csak a Texans, a Steelers, a Falcons, a Panthers és a Seahawks esetében hiányposzt, miközben a drafton ugyan van öt olyan prospect, akiből akár kezdő is lehet, de reálisan nézve ez inkább 1-2 játékost jelent, és őket sem jegyzik túl magasan vagy jelentenének azonnali megoldást. Eközben például a Panthersnél már idén kellene eredményeket felmutatni, de a többi csapat se nagyon halogathatja a dolgot, pláne hogy ott van például a Lions (vagy akár a Giants), ami már rögtön a draft elején beleköphet a levesbe.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!