Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Treylon Burks

Kevés igazi WR1 felépítésű elkapó van az idei classban, olyan meg aztán főleg ritkaság számba megy, aki emellé úgy tud mozogni és olyan veszélyes labdával a kezében, mint Treylon Burks. Olyan meg tényleg nincs egy sem rajta kívül, aki egy darab késsel vadászik vaddisznókra. 

Burks Akansas államban nőt fel, a gimiben QB, WR, LB, K, P és visszahordó szerepeket is vállalt, emellett kosarazott és baseballozott. Értelemszerűen a foci mellett köteleződött el, négy csillagos tehetségként tartották számon, az állam legjobbja volt, de összességében csak a 16. legjobb elkapó és a 103. legjobb recruit volt az országban. Volt ajánlata nagyobb egyetemekről is, de végül maradt otthon és az Arkansas egyetemre köteleződött el, ahol aztán három év alatt 144 elkapást, 2386 yardot és 18 TD-t regisztrált, plusz volt 36 futása 243 yardért és egy hatpontosért.

Igazi country srác, ezt emelik ki az edzői is. Halászik és vadászik is, ráadásul nem is akárhogy. Az oké, hogy íjjal lő őzeket, de vaddisznókra sem lőfegyverrel vadászik, hanem a kutyáival és egy darab késsel. Hogy miért? Mert fegyverrel nem fun, így viszont megvan az adrenalin löket. Mentalitását imádni fogják az NFL-ben. De nem csak azt!

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!