Connect with us

Draft

Triple Coverage #381: Két körös mock draft

Feljebb tekerjük a fordulatot, és húsvét után már nem egy, hanem két körös mock drafttal jelentkezünk!

Első kör:

Második kör:

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2022-04-19 22:16

En Kyler Gordont het szentseg hogy nem vinnem el elso korben, meg a 31es huzassal sem.
Ahogy odaig alakult en inkabb vinnem Travis Jonest.
A masodik korben meg Bonittot. Az EDGE pl nagy hiany.
Azt nem ertem, hogy OT-t miert vinnenk. Az elso harom korben iden nekunk szerintem olyan emberek kellenenek, akiknek minimalis eselyuk azert van palyara lepni. OG ok, de pl a center maniat sem ertem tobb mas oldalon.
Remelem ennel kevesebbet fogunk szenvedni a huzasokkal, de kicsit aggodom, mert par mockon mar tul vagyok en is es az elso harom kor altalaban egy remalom a Cardsszal ha nem cserelek. De mondjum a plusz harmadik es negyedik koros, Jones es Bonitto tetszene.

katonadani
Reply to  pritek
2022-04-20 06:06

Jones nem lett volna rossz egyébként első kör végén, de az én boardomon Gordon előrébb van (34 vs 41), és sztem nagyon kéne egy külső corner. Oké, védőfalba is kéne :D
OT ha idén nem is, de jövőre már kelleni fog, a draft meg azért erről is szól.
Bonitto akár, bár én nagyon tartok tőle a méretei miatt, nem tudom egy szituációs rusherrel mennyire vagytok beljebb.

pritek
pritek
Reply to  katonadani
2022-04-20 08:31

Ha csere nelkul hozzafernenk a Gardner, Stingley McDuffie trio valamelyikehez (kb remenytelen) en is huznek cornert. Meg Elam is ugy ahogy elmenne a 23. huzassal es valamennyi realitasa van is, de elso korben senki mas reszemrol. Gordon a masodik korben ok, de hozzank nem fog eljutni.
Top cornerunk nekunk mostansag akkor lesz, ha cserelunk erte, vagy felmozgunk es akkor el is kezdtem gondolkodni, hogy valoban szuksegunk van meg egy cornerre elso klros cetliert, akit meg akarunk nezni, hogy bevalik e? Ott van Wilson, ott van a Vikingsos gyerek akinek az istennek nem jut eszembe a neve most. Murphyt mar ismerjuk es egy helyet lefoglal. Valoszinuleg lesz vetaran hatter tamogatasuk a tavalyi ostobasag utan. Szoval en azt mondom, hogy inkabb legyenek ezek a gyerekek es max kesobbi koros lotto szelvenyek akikre tudjuk, hogy biztosan nem szamithatunk az elejen. Vagy akkor legyen egy Bradberry trade kovetkezo evi cetliert. Ot legalabb tudjuk, hogy mit varhatunk tole.
Bonittot en az adottsagai miatt kicsit magasabbra ertekelem mint egy szituacios siettetot es ha valami szarabb allapotvan van mint a vedofal, az pl a passzsiettetes.
Amugy megcsinaltam meg este ezt a cseret es sikerult egy olyan draftot osszehoznom, ami az egyik legszimpatikusabb volt szamomra. Igaz a harmadik kor utan megvadultam es csereltem parat aminek a keretein belul Bradberry is hozzank kerult.

chester
chester
Reply to  pritek
2022-04-20 05:01

Azért menne OT amiért tavaly Zaven Collins volt a pick 1/16-on

pritek
pritek
Reply to  chester
2022-04-20 08:09

Na jo, jo. Ez nem er.
Mindamellett, hogy talan lehetett volna jobb huzasunk tavaly, azert ha Collins lep egy olyat mint Simmons az elso eve utan es Simmons tovabb fejlodik, akkor ott abban a vonalban faltol falig soprogetes lesz es a tobbieknek egy fokkal konnyebb dolga lesz. A Frisco nem tud majd futasokkal, rovid passzokkal operalni es talan Kupp is elkaphato lesz azon a szinten. Nem a legjob terv, de terv.

chester
chester
Reply to  pritek
2022-04-20 09:30

Nem feltétlen zrika miatt írtam, hanem mert Collins is egy olyan évben érkezett future projektként, amikor rámentek a win now-ra, pusztán azért, hogy Hicks pótolva legyen, és kipucolják a cap hitjét. Jövőre Humphries FA, de már idén is beutál cap hitje van, amit egy OT drafttal lehet nyáron kipucolnának, hogy legyen pénz más posztra.

Staten Island
Staten Island
2022-04-19 07:14

Kiváló. Életszerű, abból a szempontból is, hogy a csapatok egymás elől húzzák ki a jelölteket (ebben azért volt nem kevés szórakozató faktor). Ehhez kellett az is, hogy jó csapatot ültettetek le, három „racionális agy”, Bálint és Chester azért hajlamosabb elrugaszkodni.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x