Connect with us

Hír

A Panthers irányítót draftolt, mert elakadtak a Baker Mayfieldet érintő tárgyalások a Brownsszal

A Panthers az első körös pickjét egy támadófalemberre költötte, ezzel is erősíteve azokat a riportokat, hogy nem egy újoncban, hanem egy veterán QB-ban gondolkodik a csapat. A draft második napján viszont olyan hírek érkeztek, hogy megrekedtek a tárgyalások a Brownsszal Baker Mayfieldet illetően, nem sokkal később pedig a Carolina a jövő évi 3. körös pickjét feláldozva felcserélt a 137. helyről a 94.-re és kiválasztotta Matt Corralt.

A jövő sztárjai – Matt Corral

Matt Corral még nem egy kész NFL irányító. A legnagyobb probléma vele, hogy meg kell tanulnia végigmenni az olvasásain és meg kell tanulnia dropbackből passzolni, ami nem egy-két napos munka. Cserébe viszont rendkívül atletikus játékos, amire szükség van manapság egy irányítónál, hogy olyan dimenziókat nyisson meg, ami különbséget tesz csapatok között.

A harmadik kör legvégén óriási fogás ő is, viszont a Panthers menedzsmentjének a jelenlegi tudásunk szerint nem igazán van 1-2 éve arra, hogy irányítót fejlesszen, így érdekes lesz látni, mi lesz az idei terv. Ezek után ugyanis Baker Mayfield vagy Jimmy Garoppolo érkezését alighanem kizárhatjuk, nem valószínű, hogy Sam Darnold és Matt Corral mellé még érkezik egy 18-25 millió dolláros fizetéssel rendelkező veterán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!