Connect with us

Hír

A Titans megtalálta Ryan Tannehill utódját

AJ Brown elcserélése után elég sokan gondolták azt, hogy a Titans a második körben irányítót húz és pénzügyi okokból egy-két éven belül lecseréli Ryan Tannehillt. Ez végül be is jött (igaz nem a második körben), ráadásul a GM Jon Robinson elárulta, hogy a lépésről nem konzultáltak a veterán QB-val.

A jövő sztárjai – Malik Willis

A Falconshoz hasonlóan Tennesseenek is lett volna lehetősége irányítót húzni a nap elején, de a 2/3-as cetlivel a corner Roger McCreary érkezett. A harmadik kör 22. helyén viszont még mindig elérhető volt Malik Willis és Matt Corrall is, a csapat pedig ezúttal nem habozott, felcserélt és kivitte azt a Willist, akit sokan még a top 5-ben sem tartottak teljesen elképzelhetetlennek, de minimum az első kört lőtték be padlónak.

Willis tűnt idén kvázi az egyetlen QB prospectnek, akiben akár top 5-10-es potenciál van. Az atletikussága kiváló, elméletben bármilyen passzt képest megdobni és igazi playmaker lehet, de egyelőre nagyon nyers a játéka és több évnyi kiváló edzői munka kell ahhoz, hogy ilyen magasságokba juthasson. A padlója tehát alacsony, de mivel a plafonja ilyen magasan van, tényleg megérhetett volna egy top 10-es cetlit. Ehhez képest a harmadik körben kelt el, ami óriási steal, ráadásul pont az a Titans vitte el, aminek van egy jól fizetett franchise irányítója (Ryan Tannehill), akit mögött nyugodtan tanulhat, és a pénzügyi helyzet függvényében 1-2 éven belül át is veheti a kezdő pozíciót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group