Connect with us

Érdekességek

A Raiders úgy hosszabbított Derek Carral, hogy nem is

Tegnap a Raiders adott Derek Carrnak egy 3 éves, évi 40,5 millió dolláros hosszabbítást. Azóta kiderült pár részlet a szerződésből és effektíve szó sincs hosszabbításról.

Carr az eredeti szerződése utolsó évébe lépett és idén 21 millió dollárt keresett volna. Ezt dobta meg most 3,9 millió dollárral a Raiders és ez a 24,9 millió dollár az összes teljesen garantált tartalom a szerződésben. Ezen kívül csak 40,4 millió dollárnyi sérülés esetén garantált van az új kontraktusban, ami viszont csak a 2022-es szezon után válik garantálttá, vagyis Carrt szükség esetén jövőre rendkívül egyszerűen kivághatja a csapat (már amennyiben persze nem sérült).

Gyakorlatilag tehát ez egy 1+3 éves szerződés, ahol a hosszabbítás csak 2023-ban lép életbe. Ha idén jól játszik Carr és bizonyít, akkor a következő három évben kb. 40 millió dollárt kereshet évente, míg ha nem, akkor bármikor mehet Isten hírével. Nagyon csapatbarát konstrukció ez, amiben mindössze annyi játékosbarát elem van, hogy a Raiders Carr beleszólása nélkül sehová nem cserélheti el az irányító.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!