Connect with us

Hír

AJ Brownt is szidják a szurkolók, amiért új szerződést akar

Amikor a játékosok pénzt akarnak, előbújnak a szurkolók a bokorból és megkövezik őket ezért, dívának és önzőnek tartják őket. Deebo Samuel konkrétan halálos fenyegetéseket és rasszista kommenteket is kapott emiatt, most pedig AJ Brownon volt a sor. A Titans elkapója nem jelent meg a csapata önkéntes (!) edzésein, emellett kivette a Twitter biójából a Tennessee feliratot, úgyhogy meg is érkeztek a szurkolók, hogy dívának és rossz csapattársnak aposztrofálják.

Brown azt reagálta erre, hogy “lol ok”, hívják ennek ha akarják, ő teszi a dolgát tovább.

Szomorú ez a fajta hozzáállás a szurkolóktól, főleg hogy Brown konkrétan semmilyen szabály ellen nem vét, egyszerűen védi magát egy sérüléstől, miközben próbálja bebiztosítani a jövőjét (miközben egyébként két éve ő a csapata legjobb játékosa minimális fizetéssel).

Természetesen a csapattársai egyből a védelmére keltek, köztük a védőfalember Jeffery Simmons is:

 

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JackEasterby
JackEasterby
2022-04-19 13:39

Lehet tudni, hogy hány szurkoló “szidja”? Mert az, hogy van olyan vélemény is, ami nem örül az új szerződés követelésnek az teljesen rendben van. De ha ez egy szurkoló bázis mondjuk 10%-át teszi ki, akkor nem hiszem, hogy megállja a helyét az állítás, hogy a szurkolók szidják.

ClayMatthews52
Reply to  JackEasterby
2022-04-20 07:46

állítólag a magyar labdarúgó-válogatott szurkolói is rasszistákok, csak ezt a stadionban nem lehetett hallani.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  ClayMatthews52
2022-04-21 12:02

Na igen. Ez a másik legérthetetlenebb dolog, amikor egy 60 ezres szurkolói tömeget büntetnek egy kis létszám viselkedése miatt.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x