Connect with us

Hír

Deebo Samuel halálos fenyegetéseket kapott

A 49ers elkapója, Deebo Samuel nemrég kikövette a csapatát és letörölt minden ezzel kapcsolatos tartalmat a közösségi médiás felületeiről, ezzel jelezve, hogy elégedetlen a jelenlegi szerződésével és újat szeretne – állítólag évi $25 millió lenne a célja, és a 49ers is szeretné, hogy maradjon. Sokan azonban nem fogadták ilyen jól ezt a hírt, ugyanis elég sok szurkoló kiakadt az elkapóra.

Samuel egy videót posztolt, amiben elmondta, hogy halálos fenyegetéseket és rasszista kommenteket és privát üzeneteket kapott a közösségi médiás felületein az utóbbi napokban.

 

Az elkapó azt mondja, hogy nem zavarják ezek túlzottan, ettől függetlenül undorító és szégyenteljes hozzáállás ez az emberektől. Sajnos azonban nem meglepő és nem is ritka az ilyen viselkedés.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JackEasterby
JackEasterby
2022-04-16 08:16

Ezt komolyan elhiszi bárki is? San Franciscoban ahol negyedház ha van a csapat sikertelensége esetén, majd olyan őrült futball szurkolók élnek, akik azért halálos fenyegetést írnak egy játékosnak, mert ő új szerződést akar?

Staten Island
Staten Island
Reply to  JackEasterby
2022-04-16 12:25

Azért ez nem lenne annyira elrugaszkodott dolog. Láthattunk elég szélsőséges szurkolói reakciókat az elmúlt években, pl. amikor saját csapatuk játékosának mezét égették és arról töltöttek fel videókat. Vagy pl. Donnarumma is ilyen fenyegetéseket kapott a Milan szurkolóktól, mikor kiderült mennyi pénzért hajlandó maradni egyáltalán. Ezen kívül, ahogy realface is írja, az emberek azt gondolják, interneten belefér az ilyesmi. Egyébként nem azért őrjöngenek, mert új szerződést akar, hanem mert kikövette a csapatot.

Raist
Raist
2022-04-16 06:10

Valóban nem szép dolog és elítélendő. Ellenben a csapatot gyerekes módon zsarolni példamutató és nemes cselekedet…

atis123Juve
atis123Juve
Reply to  Raist
2022-04-16 17:21

Az NFL üzlet. Kükemény üzlet, a tulajdonosok, se csak puszival szedték össze a vagyonuk, úgyhogy ezen nem nagyon kell kiakadni.

Sestertius
Sestertius
Reply to  Raist
2022-04-16 07:55

Mondjuk a két cselekedet között van némi büntethetőségi határ is..

realface
realface
2022-04-16 07:24

Undorító emberek vannak, akik a közösségi média “arctalanságát” kihasználva köpködnek, következmények nélkül bárkire rasszista, homofób szövegeket. Ilyenek sajnos minden csapat szurkolói között akadnak… :(

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x