Connect with us

Hír

Baker Mayfield és Kyler Murray sem vesz részt az önkéntes edzéseken, Deshaun Watson viszont igen

Sem Kyler Murray, sem Baker Mayfield nem vesz részt a csapata önkéntes holtszezonbeli edzésein, írja Ian Rapoport. Ugyan mindkét irányítónak más a motivációja, de egyikük esetében sem meglepő a döntés.

Mayfield teljesen fölöslegessé, sőt a 18,8 millió dolláros fizetése miatt konkrétan teherré vált a Browns számára. Az irányító szempontjából értelmetlen részt venni bármilyen edzésen és jó eséllyel a Clevelandnél sem szeretnék, ha kockáztatna az egészségét. Ráadásul vele ellentétben Deshaun Watson részt vesz az önkéntes edzéseken és talán mindenkinek jobb, ha a két QB nem találkozik egymással.

Ami Murray-t illeti: sok Cardinals veterán döntött úgy a csapatattal egyeztetve, hogy otthon edzenek, de az irányító esetében ez egyértelműen üzenet – még mindig új szerződést akar magának. Idén 5,5 millió dollárt kereshetne, ami nem arányos a mutatott teljesítményével és sok riport szerint valószínűtlen, hogy ilyen fizetésért hajlandó lesz játszani (bár ez nagyon sokba kerülne neki). Korábbi hírek szerint még a draft előtt alá akarta írni a hosszabbítását, de a csapat nem nagyon ajánlott neki semmit.

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia Kyler Murray-nek, ha holdoutolni akar

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!