Connect with us

Hír

Gyilkosság kapcsán kérdezték ki a Cowboys másodéves cornerbackjét

Kelvin Joseph-ről már tavaly is tudtuk a draftolása előtt, hogy ugyan nagyon tehetséges, de pályán kívül nem feltétlen mintapolgár, és most bele is keveredett egy gyilkossági ügybe. Egy márciusi esetről van szó, amikor egy 20 éves férfit lőttek le egy fekete SUV-ból egy szórakozóhelyi verekedést követően.

Ennek kapcsán kérdezték ki a rendőrök Josephet tegnap, állítólag néhány órán át tartott a kihallgatás. A játékos ügyvédje elismerte, hogy Joseph ott volt az autóban, amiből a lövés érkezett, azonban ő fegyvertelen volt. Elmondása szerint olyan helyzetben találta magát, ami tudta vagy beleegyezése nélkül gyorsan eszkalálódott – számol be a Dallas Morning News.

A dallasi rendőrség biztonsági kamerás felvételeket is közölt, amin tisztán látszik a cornerback – akinek a rapper neve YKDV Bossman Fat –, aki a szokásos egyedi nyakláncát viselte YKDV, azaz You Know Da Vibe felirattal.

Josephet tavaly a második körben draftolta a Cowboys, egyelőre sok szerep nem jutott neki: 10 meccsen 164 védő- és 142 special team snap, ezek alatt 16 tackle és két leütött labda került a neve mellé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!