Connect with us

Szabadügynök

Garoppolo által gúzsba kötve – 49ers FA-értékelő

A 49ers úgy indult neki a holtszezonnak, hogy elcseréli Jimmy Garoppolót, átadja a stafétát Trey Lance-nek, majd lehetőleg minél jobban együtt tartja az eddigi keretet és meg is erősíti legalább egy kiváló cornerbackkel és mellé még pár közepes igazolással. Nos, már az első lépésnél elbukott a terv, így pedig elég csalódást keltő volt ez az utóbbi egy hónap a csapatnál. 

A körülmények nem alakultak valami jól a 49ersnek az irányítópiacon, és nem segített az sem, hogy JimmyG-nek meg kellett műteni a vállát, ezek pedig oda vezettek, hogy nem tudták elcserélni az irányítót – bár ha lehet hinni John Lynchnek és tényleg volt egy két második körös pickről szóló ajánlat az asztalán, akkor már nem lehet a körülményeket okolni, csakis a vezetőséget, hogy nem fogadták el azonnal. Kivágni nem akarták Garoppolót, még hisznek egy jó ellenértékben, ez viszont azt jelenti, hogy az ő 25 millió dollárja továbbra is terheli a fizetési sapkát – ez pedig eléggé beszűkítette a csapat lehetőségeit.

Távozók, pénzfelszabadítás

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!