Connect with us

Szabadügynök

Ha ló nincs – Jaguars FA-értékelő

Ahogy az elmúlt években már lenni szokott, a Jaguars egy újabb csalódást keltő éven van túl. Két egymás utáni 1/1-es szezonnal a hátuk mögött idénre nincs már lehetőség a betlire. Javulni kell, mégpedig bármi áron. Ez a bármi ár pedig idén is középszerű játékosok durva túlfizetését hozta. 

Először is szögezzük le, hogy amikor egy csapat hosszú éveken át a liga aljához tartozik, baromi nehéz nagy neveket magához csábítania. A sikertelenségre pedig rátesz még egy lapáttal, hogy a ligaszerte ellenszenves Trent Baalke-t továbbra sem váltotta le Shahid Khan tulajdonos. Így pedig elég nagy handicappel indulsz a szabadügynök piacon. Noha a város, a környék (no meg az adómentesség) vonzó lehet a játékosok számára, ahogy szokás mondani a fejétől bűzlik a hal, és a vezetőség, valamint a hosszú sikertelenség miatt a középszerű játékosok is csak erős túlfizetés árán hajlandóak aláírni Jacksonville-be.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!