Connect with us

Szabadügynök

Hoppon maradva – Panthers FA-értékelő

A Panthers idén megpróbált all-int mondani, ami nem meglepő – Matt Rhule és stábja pengeélen táncol és nagyon könnyen az utcán találhatja magát a 2022-es szezon végén. Ennek ellenére nem voltak elég tökösek és hoppon maradtak.

A Panthers őrült módjára kezdett el cap space-t felszabadítani, hiszen kellett a pénz Deshaun Watson szerződésének átvételére. A Texansszal meg is egyezett már a gárda és mindössze annyi lett volna a feladat, hogy a Falconsnál és a Brownsnál jobb szerződést ajánljanak az irányítónak. Ez nem volt egyszerű, a Cleveland nagyon komolyan gondolta, de aki franchise irányítót akar, annak muszáj néha kockáztatni és túlfizetni.

Matt Rhule-ék nem így gondolták. Ők nem akartak egy teljesen garantált szerződést adni Watsonnak, vagy legalábbis szerettek volna olyan kitételeket, amik védik a csapatot egy esetleges eltiltás esetén. Mindez persze érthető, de emiatt most ott tartanak, hogy a draftról kell QB-t szerezni, ami egyrészt szintén nem lesz egyszerű (legalábbis ha jót akarnak találni), másrészt szerencsétlen újoncnak egy borzalmas támadófal mögött kell majd teljesíteni. Nem ez lett a történelem legjobb holtszezonja.

Távozók

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!